Науково-практичний семінар: «Весна: увага на здоров’я! (Профілактика ризиків відхилень у стані здоров’я)»

11.04.2023 року з метою обговорити з освітянам міста системи заходів, що спрямовані на зменшення вірогідності виникнення захворювань або сповільнення їх прогресування та розглянути вплив факторів ризику на розвиток захворювань окремих систем організму, відбувся науково-практичний семінар: «Весна: увага на здоров’я! (Профілактика ризиків відхилень у стані здоров’я)» на базі Центру професійного розвитку педагогічних працівників Сумської міської ради спільно з Навчально-науковим інститутом фізичної культури СумДПУ імені А.С. Макаренка.

В рамках семінару перед педагогічними працівниками виступили Мелеховец Юрій Володимирович – директор Сумської клініки лазерної медицини, лікар-хірург вищої категорії, судинний хірург, к. мед. н. з доповіддю «Профілактика, діагностика, лікування хвороб судин»; Татаренко Сергій Дмитрович – лікар-інфекціоніст вищої категорії, КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» СМР з доповіддю «Профілактика дитячих інфекцій. Календар щеплень»; Власенко Оксана Іванівна – лікар акушер-гінеколог КНП «Клінічний перинатальний центр Пресвятої Діви Марії» з доповіддю «Жіноче здоров’я: поговоримо відверто».

В рамках інформаційно-консультаційної зустрічі, у науково-практичному семінарі прийняли участь на базі Центру 55 освітян та долучилися під час онлайн-зустрічей 40 педагогів Сумської міської територіальної громади.

# Ресурсний_центр_«Школа_педагогіки_здоров’я»

#СумДПУ_імені_А.С._Макаренка

#ЦРПП_СМР

#підвищення_кваліфікації

{gallery}2023/ped-zd/11{/gallery}