Присвячено весні, здоров’ю та красі…

13.04.2023 року у Навчально-науковому інституті фізичної культури СумДПУ імені А.С. Макаренка спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників Сумської міської ради відбувся науково-практичний семінар «Фітнес-школа».

Освітяни зустрілися з метою ознайомитись з теоретичними знаннями та практичними навичками масштабного напрямку оздоровлення – фітнесу. Участь прийняли 64 педагога закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

Науково-практичний семінар відкрив з вітальним словом директор Навчально-наукового інституту фізичної культури, кандидат педагогічних наук, професор Лянной Михайло Олегович. Учасники семінару мали нагоду ознайомитись з новою відео-презентацією Навчально-наукового інституту фізичної культури, у якій висвітлено історія інституту від створення до сьогодення.

Координатори семінару: Калиниченко Ірина Олександрівна – завідувач кафедри громадського здоров’я та медико-біологічних основ фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, доктор медичних наук, професор; Голобородько Наталія Вікторівна – консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників Сумської міської.

Презентерами семінару виступили:

- завідувач кафедри теорії та методики спорту Навчально-науковому інституті СумДПУ імені А.С. Макаренка, кандидат педагогічних наук, доцент, кандидат в майстри спорту, фітнес-тренер оздоровчих спортивних клубів м. Суми – Бермудес Діана Валеріївна;

- тренер з йоги та інструктор з фітнесу. інструктор за напрямком «ЙОГА-HEALTH», магістр спеціальності 227 Фізична терапія, ерготерапія - Галета Вадим.

Неперевершені емоції, фізичний драйв та усмішку всім учасникам заходу подарувала Бермудес Діана Валеріївна у своєму майстер-класі з оздоровчого фітнесу «Dance activity «Dance like Me! Dance like Us! Dance better than us!!!». Освітяни у ритмах запальної музики поринули у дивовижний світ танцю! Пластика рухів, радість та оплески наповнювали зал! Танцювальний батл учасників майстер-класу перевершив усі сподівання!

На сьогодні здобути відчуття гармонії душі та тіла досить важко. Однак у майстер класі Галети Вадима «Функціональна йога для осіб різного віку із психофізіологічним обґрунтуванням» освітяни відчули і розслаблення, і спокій, і відраду. Мир та єдність панували в залі!

Колектив кафедри громадського здоров’я та медико-біологічних основ фізичної культури щиро вдячний всім учасникам семінару за активну участь та теплі слова вдячності! Ми зичимо Вам благополуччя, щирості та добра у взаєминах, а головне – здоров’я та миру! До нових зустрічей!

# Ресурсний_центр_«Школа_педагогіки_здоров’я»

#СумДПУ_імені_А.С._Макаренка

#ЦРПП_СМР

#підвищення_кваліфікації

{gallery}2023/ped-zd/12{/gallery}