Інтелект-турнір «Національний QUIZ».

13 листопада 2019 року викладачі кафедри медико-біологічних основ фізичної культури НН ІФК у складі міської команди «Gloria Victoribus» («Слава переможцям!») вперше прийняли участь у Інтелект-турнірі «Національний QUIZ».

Цього разу зареєструвалися 15 команд. Турнір складався з 8 турів, кожен із яких налічував 7 питань. Восьмий фінальний тур проводився у вигляді бліц-питань без часу на обговорення. Кожен тур мав різну тематичну спрямованість: культура, мистецтво, історія, спорт, географія, музика, а також ребуси на тему «Держави» трьома мовами. Більшість команд мали досвід участі у даній грі, лише 5 команд – команди-новачки, серед яких була і команда «Gloria V».

У запеклій боротьбі, варіюючи між ІІ і ІІІ місцями після окремих турів, команда «Gloria Victoribus» посіла ІІ місце (з 15)! На хвилі адреналіну, позитивних емоцій та тренування пізнавальних процесів колективно вирішили не зупинятися на досягнутому, адже ІІ місце – не межа можливостей! І вже 26 листопада «Gloria V» продовжить «мозковий штурм» і боротьбу за І місце та титул «Найінтелектуальніша команда».

Бажаємо успіхів та «Слава переможцям!»

{gallery}2019/gallery/08{/gallery}