Інтелект-турнір «Я – студент Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка»

В рамках роботи центру творчої молоді «Креатив» на чолі із студентським самоврядуванням 14 листопада 2019 року на базі НН Інституту фізичної культури відбувся Інтелект-турнір «Я – студент Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка», тематика якого була присвячена Міжнародному дню студентства та 95-річчю університету. Тому тема турніру була обрана не випадково: питання були так чи інакше пов’язані із студентством, його історією, традиціями, історією та традиціями як нашого університету так і університетів Світу.

 

Турнір складався з 2-х турів: І тур – 20 питань, 8 з яких – відеопитання від завідувачів кафедр, директора та його заступників; ІІ тур – міні бліц-турнір, що складався з 10 питань без можливості обговорення. На обговорення питань І туру виділялося від 10 до 20 с, протягом яких команди мали змогу обговорити та обрати варіант відповіді. У турнірі прийняли участь 8 команд, що представляли групи першокурсників. Кожна команда складалася з 5 студентів та куратора.

На початку турніру директор НН ІФК професор Михайло Олегович Лянной привітав студентів із Міжнародним днем студентства, побажав успіхів у навчанні, приємних, щасливих моментів студентського життя, цікавих подій та нових зустрічей і знайомств. Студентський директор Світлана Скворцова та заступник директора Валерія Бермудес від імені студентського самоврядування також привітали студентство із святом, а також вручили призи переможцям фото-конкурсу, що був проведений напередодні, який також був присвячений зазначеним подіям.

Слід відмітити позитивно забарвлену атмосферу турніру. Усі команди захопливо, азартно обговорювали кожне питання, бурхливо реагували на кожну правильну відповідь, яку давали! У кожній команді відчувалася дружня атмосфера та прагнення до перемоги. За підсумком, усі команди були дуже близькі за кількістю отриманих балів за 2 тури. Але у кожному конкурсі є свої переможці: призові місця розподілилися наступним чином: І місце посіла команда 911 групи на чолі з професором Іриною Олександрівною Калиниченко, ІІ місце – команда 917 групи на чолі з доцентом Стаховою Ларисою Львівною, ІІІ місце виборола команда 916-СТН групи на чолі з доцентом Олександром Миколайовичем Звірякою, які поступилися 917 групі лише 1 балом.

Усі команди-учасники нагороджені призами та солодкими подарунками від директорату. На завершення: загальне фото для історії Інституту та гарний настрій на весь день! До нових зустрічей!

{gallery}2019/gallery/09{/gallery}