«Вернісаж талантів «Handmade» НН ІФК»

14 листопада 2019 року у спортивно-оздоровчому комплексі НН Інституту фізичної культури відбулася виставка творчих робіт студентів та викладачів Інституту, присвячена 95-річчю Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка – «Вернісаж талантів «Handmade» НН ІФК»

 

Відвідувачі виставки милувалися «чарівними» витворами мистецтва таких напрямів як живопис, графіка, декоративно-прикладне мистецтво тощо. Широко представлені експонати декоративно-прикладного мистецтва: витинанки, вишивки, роботи з кування, гравіювання, художнього різьблення, декоративний розпис, кераміка, ткацтво, писанкарство і, навіть, лозоплетіння. Крім того, студенти спеціальності «туризм та готельно-ресторанного сервісу» представили увазі відвідувачів кондитерські вироби.

Найрізноманітнішими роботами представлена вишивка: вишивки нитками та бісером національного вбрання, картин на різну тематику, хустинок тощо. Цікавими були тематичні роботи: виготовлене власними руками обладнання для роботи з дітьми з вадами мовлення, м’які іграшки, анатомічні та гістологічні муляжі і макети з тканин та підручних матеріалів, поробки у стилі де-купаж, картини у стилі батик та інші. На особливу увагу заслуговують роботи з іконопису, кування з металу, розписані шкатулки з дерева, глиняні вироби та багато інших. Не можливо описати різноманітність експонатів даної виставки. Хочеться підтвердити вираз: «краще один раз побачити ніж сто разів почути!»

Кожна робота автора по-своєму хвилювала та бентежила душу, намагалася запалити бажанням до творення чогось нового, адже прекрасне завжди народжується в праці. Кожна робота «розмовляла» кольорами, лініями, розповідала про своїх авторів, несла радість та позитив. Чудернацькі візерунки, квіти, птахи, незвичні пейзажі, народні персонажі тощо заворожували, відволікали від буденних проблем кожного гостя виставки.

Кажуть «талановиті люди – талановиті в усьому» – це про студентів та викладачів НН Інституту фізичної культури!

{gallery}2019/gallery/10{/gallery}