Святий Миколай завітав до вихованців Сумського спеціалізованого будинку дитини!

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Особливим воно є для дітей Сумського спеціалізованого будинку дитини для дітей-сиріт, дітей з особливими потребами та дітей, позбавлених батьківського піклування, адже саме цим діткам хочеться аби їм приділили трішки часу та уваги.

 

23 грудня 2019 року для діточок центром творчої молоді "Креатив" НН Інституту фізичної культури СумДПУ імені А.С. Макаренка на чолі із студентським самоврядуванням було влаштовано свято до дня Святого Миколая, а саме: вистава та рухливі ігри з казковими героями. Згодом, дітки отримали свої довгоочікувані подарунки та солодощі.

Іграшки, канцелярію, набори для творчості, цукерки, соки, печиво, фрукти та ведмедики "Барні", якими так полюбляє смакувати малеча, були придбані за допомогою благодійної акції, яку підтримали викладачі і студенти НН Інституту фізичної культури. І дітки, і студенти, і викладачі отримали море позитивних емоцій від спілкування!!!! Але час летить швидко... До нових незабутніх зустрічей, маленькі друзі, нехай Святий Миколай та Дід Мороз подарують найважливіше для вас...

{gallery}2019/02/01{/gallery}