«Тепло душі у канун нового року!»

Напередодні Нового року 26 грудня 2019 року центром творчої молоді «Креатив» організовано і проведено Новорічний вогник для людей похилого та старечого віку – мешканців Сумського обласного геріатричного центру. Різноманітні концертні номери (вокальні, інструментальні, хореографічні та акробатичні композиції) створювали справжню святкову атмосферу в актовій залі даного закладу, адже усі вони так чи інакше були пов’язані з новорічною зимовою тематикою.

 

Студенти та дирекція НН ІФК мали змогу не лише порадувати бабусь та дідусів своїми творчими доробками на сцені, але і поспілкуватися після концерту у теплій дружній обстановці. Наприкінці заходу до всіх присутніх завітали Дід Мороз та Снігуронька, адже без них Новорічний вогник не був би «Новорічним»! Така атмосфера дозволила усім присутнім пригадати дитинство і поринути у справжній казковий світ. Усі присутні отримали новорічні солодкі подарунку з мішка Діда Мороза завдяки матеріальній підтримці директорату НН ІФК.

Близько 70 бабусь і дідусів у цей вечір відчували більше радості, більше людського тепла, уваги і спілкування, якого їм так не вистачає, адже більшість із них не мають близьких і потребують саме тепла людських душ, особливо дітей і молоді. Якщо хоч хтось із присутніх став щасливішим у цей вечір, воно було того варто! До нових незабутніх зустрічей!!!

Особливу подяку висловлюємо: Завгородньому Сергію, Луцик Ангеліні, Хурсенко Фабіані, Гусак Євгенії, Тресницькому Андрію, Березі Віті, Іскричу Сергію, Добронос Оксані, Зінченко Вадиму, Саранчук Анастасії, Пономаренко Марині, Власенку Антону, Скворцовій Світлані та дирекції НН ІФК.

{gallery}2019/02/02{/gallery}