«Новорічна казка завітала до НН Інституту фізичної культури»

3 січня на базі НН ІФК центром творчої молоді «Креатив» на чолі із студентським самоврядуванням організовано Новорічний ранок для дітей співробітників та жителів Роменського мікрорайону.

 

Малеча, що була присутня на святі, поринула у справжній новорічний казковий світ! На початку – театралізоване дійство «Дід Мороз та Сірий вовк» з казковими героями: Дід Мороз Снігуронька, Сніговик, Заєць та Зайчиха з зайченятами та Лапочкою дочкою, Вовк і Ворона. Наприкінці казки її герої запросили малят до новорічного хороводу з веселими рухливими музичними іграми. Сміх, радість, сонячні оченята – сама така атмосфера панувала у Новорічному хороводі. І це ще не все! На свято завітали 2 веселі сміхотунки – Чіча і Чача, які протягом години збирали з дітками «лайки» виконуючи різноманітні веселі цікаві завдання.

Наприкінці свята – традиційні подарунки від Діда Мороза та віршики під ялиночкою. Чіча, Чача, Дід Мороз, Снігуронька, Сніговик та інша казкові герої на довго залишаться у пам’яті малечі приємними радісними відчуттями.

Центр творчої молоді «Креатив» та студентське самоврядування НН ІФК бажає діткам та їх батьками міцного здоров’я, радості, позитиву, посмішок та гарного настрою щодня, здійснення найзаповітніших мрій!!!

До нових незабутніх зустрічей!{gallery}2019/02/03{/gallery}