Науково-практичний семінар "Фітнес-школа"

11.02.2020 року на базі кафедри медико-бологічних основ фізичної культури Навчально-наукового інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбувся науково-практичний семінар "Фітнес-школа". Результатом співпраці Інформаційно-методичного центру Управління освіти і науки Сумської міської ради та кафедри стало свято подароване педагогічним працівникам закладів освіти напередодні весни.

 

Педагоги танцювали на майстер-класі "Диско - DanceFit 80-тих" від тренера фітнес-клубу "Аякс" та студентки-магстратки НН ІФК Бермудес Валерії Павлівни. Такий майстер-клас дозволяє на власному досвіді відчути використання базових вправ фітнесу для реалізації варіативних модулів з елементами хореографії у закладах освіти. Вчились та танцювали....Позитив на роботі!!!!

Учасники семінару тренували м'язи обличчя на майстер-класі "Фейсфітнес: ревітоніка постави обличчя" від к.н.з фіз.вих і спорту Тонкопей Юлії Леонідівни. із захопленням вивчали систему відновлення архитектоніки обличчя Ми запустили процеси омолодження напередодні весни!!!

{gallery}2019/02/04{/gallery}