Співпраця із польським фондом

4 жовтня 2021 р. у м. Харків відбулася робоча зустріч доцента кафедри здоров’я, фізичної терапії, реабілітації та ерготерапії Яни Миколаївна Копитіної із представником Фундації "ARI ARI" (Польща) - Малгожатою Зубер. На зустрічі було здійснено обмін підписаними договорами про співпрацю та окреслено спектр майбутньої узгодженої роботи між Фундацією та Сумським державним педагогічним університетом імені А.С. Макаренка. Даний Фонд займається освітянськими, соціальними, дослідницькими питаннями на території Польщі та за кордоном (Вірменія, Грузія, Україна, Молдова), які стосуються прав і можливостей осіб з інвалідністю, розвитком громадського суспільства та культурних процесів. Даний фонд реалізує проєкти, які попереджують ізоляцію людей по етнічним, національним причинам, біженців, мігрантів, маломобільних груп населення.

Тож відтепер будь-який структурний підрозділ Університету може співпрацювати із даним Фондом, приймаючи участь як у вітчизняних, так і в закордонних проєктах.

Пані Малгожата отримала на згадку про цю зустріч цінні подарунки, і сподіваємося, якщо не завадять карантинні обмеження, відвідає наш університет.

20211004 162424 0ba23