АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ

31 січня 2022 року в рамках угоди про співпрацю відбулося спільне засідання кафедри логопедії ННІФК СумДПУ імені А. С. Макаренка й кафедри прикладної психології та логопедії Бердянського державного педагогічного університету.

Під час спільного засідання завідувачі кафедр двох вишів (Анатолій КРАВЧЕНКО та Олена РЕВУЦЬКА) доповіли про необхідність упровадження норм освітнього законодавства щодо академічної мобільності здобувачів вищої освіти для забезпечення прав та дотримання обов’язків учасників академічної мобільності з метою реалізації програми академічної мобільності між СумДПУ імені А. С. Макаренка та Бердянським державним педагогічним університетом.

На підставі Угоди про співпрацю щодо реалізації програм академічної мобільності  між  СумДПУ імені  А. С. Макаренка та Бердянським 
державним педагогічним університетом вирішено направити на навчання здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою Спеціальна освіта (016.01 Логопедія) освітнього ступеня «Магістр» Анастасію ЯЦКЕВИЧ та Поліну МІНЧЕНКО до СумДПУ імені А. С. Макаренка, а саме вивчення навчальної дисципліни «Логопедичний масаж при тяжких мовленнєвих порушеннях», а також здобувачку вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» Анастасію ЛОЗУ за освітньою програмою Спеціальна освіта (Логопедія) до Бердянського державного педагогічного університету за програмою внутрішньої академічної мобільності для вивчення навчальної дисципліни «Диференціальна діагностика мовленнєвих порушень».

Дякуємо учасникам спільного засідання  за плідну співпрацю!

 

2 1 020be

3 7308d

1 3 6b0f8